Van Ketwich Verschuurlaan 80 , GRONINGEN

€ 300.000 kosten koper

In het zuiden van de mooie wijk Helpman bevindt zich dit heerlijke 3-kamer appartement op de derde verdieping, met een totale oppervlakte van 94 m2. Het appartement is gebouwd in 1955 en inmiddels is het complex erkend als beschermd gemeentelijk monument vanwege zijn unieke en karakteristieke uitstraling.

Het appartement biedt aan de achterzijde een balkon, waar je rustig kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht op de tuinen en het park van 'Villa Gelria'. Aan de andere kant is er nog een balkon, zodat er altijd een plekje is om van de zon te genieten. Het is een fijne plek om te wonen, met vele voorzieningen in de buurt en de bruisende binnenstad van Groningen op fietsafstand.

INDELING

Begane grond:
Gemeenschappelijk afgesloten entree met intercom, gemeenschappelijke trapopgang, toegang tot de (eigen) inpandige berging van ca. 12m². In deze berging bevindt zich ook de witgoedaansluiting.

Derde woonlaag:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal, compleet met meterkast en toiletruimte voorzien van hangend toilet.

De woonkamer is heerlijk ruim en biedt directe toegang tot het overdekte balkon aan de westzijde, waar je heerlijk kunt genieten van de avondzon en het uitzicht op de omgeving. De keuken, met een afmeting van ongeveer 3.30x2.70m, is voorzien van keukeninrichting van Pelgrim. Hier vind je alles wat je nodig hebt, inclusief inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-magnetron. Vanuit de keuken heb je toegang tot het tweede balkon (circa 5m2) dat op het oosten is gelegen, perfect om de dag te beginnen met een kopje koffie in de ochtendzon.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De eerste kamer, met een oppervlak van circa 9,4 m², biedt toegang tot een gedeeltelijk bevloerde bergzolder via een losse trap. De tweede slaapkamer heeft een oppervlak van circa 16,3 m². De moderne badkamer is smaakvol betegeld en uitgerust met een douche en een praktische wastafel.

Vierde woonlaag:
Op deze verdieping bevindt zich een gedeeltelijk bevloerde bergzolder. Deze extra ruimte is perfect voor opslagdoeleinden, waardoor je gemakkelijk seizoensgebonden spullen of andere minder vaak gebruikte items kunt opbergen.

OMGEVING

Helpman mag met recht één van de meest populaire wijken in het zuiden van Groningen genoemd worden. Op loopafstand van het appartement vind je het winkelcentrum van Helpman met een breed aanbod van winkels. In de nabije omgeving van het appartement bevinden zich daarnaast diverse voorzieningen zoals (internationale) scholen, het Helperbad, een kinderdagverblijf en meerdere gezellige eetgelegenheden. Genieten van de natuur doe je in het Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. Je fietst ook zo naar het Paterswoldsemeer. De binnenstad van Groningen is makkelijk per fiets te bereiken en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich op enkele minuten afstand met de auto.

BIJZONDERHEDEN

* Dubbele beglazing
* Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 240,-
* Ruime berging voorzien van witgoedaansluiting
* Mogelijkheid om nabij gelegen garagebox erbij te huren

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
94 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
240.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Bijzonderheden
Monument
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
11 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Externe bergruimte
12 m2
Inhoud
350 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Garage mogelijk

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur