Verlengde J. A. Feithstraat 6 -a, GRONINGEN

€ 295.000 kosten koper

Deze sfeervolle jaren '30 woning strekt zich uit over drie verdiepingen en biedt bijna 100 m² aan woonoppervlakte en maar liefst vier slaapkamers. Gelegen in de geliefde Herewegbuurt, op loopafstand van het Centraal Station van Groningen en met de Grote Markt op slechts tien minuten fietsafstand. Het huis beschikt over vier buitenruimtes, waaronder een zonnig dakterras op het zuiden, perfect om te genieten van mooie dagen in elk seizoen. Achter het huis bevindt zich op de begane grond een aparte (fietsen)berging voor extra opslagruimte. Originele details zoals glas-in-lood ramen, het boograampje in de badkamer en een natuurstenen schouw in de woonkamer zijn bewaard gebleven, waardoor de karakteristieke charme van het huis behouden blijft.

INDELING

Begane grond:

Op de begane grond bevindt zich de (gedeelde) trap die leidt naar het appartement.

1e woonlaag:

Bij binnenkomst tref je een hal aan met een toiletruimte en een trapopgang naar de verdieping. Een deur leidt je vervolgens naar de lichte woonkamer van circa 33 m², waar een gezellige zithoek rondom de authentieke natuurstenen schouw is gesitueerd. Deze ruimte vloeit naadloos over in de open keuken aan de achterzijde van de woning. De keuken is compleet met vaatwasser, combimagnetron en gaskookplaat met afzuigkap en biedt een overvloed aan bergruimte dankzij de diverse boven- en onderkasten. De erker in deze achterkamer straalt een uitnodigende sfeer uit, en biedt ruimte om een grote eettafel te plaatsen. Hier kun je genieten van heerlijke diners en andere bijzondere momenten met familie en vrienden. Via de sfeervolle glas-in-lood deur in de keuken heb je toegang tot het balkon aan de straatkant.

2e woonlaag:

Op deze verdieping vind je twee royale slaapkamers, waarvan één met openslaande deuren naar een eigen balkon en een iets kleinere slaapkamer. Vanuit deze laatstgenoemde slaapkamer stap je zo het heerlijke dakterras op, die is gelegen op het zonnige zuiden. Ook bevinden zich op deze verdieping een aparte douche en een badkamer met wastafel en ligbad. Deze ruimtes verdienen nog een klein beetje extra aandacht om ze helemaal naar wens te maken.

3e woonlaag:

Boven bevindt zich een overloop met opstelplaats en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Daarnaast tref je hier nog eens een royale slaapkamer van circa 18 m², die wordt verlicht door sfeervolle inbouwspots. Het dak van het appartement is in 2020 volledig vervangen.

OMGEVING

De Herewegbuurt bevindt zich ten zuiden van het stadscentrum van Groningen die je binnen 5 minuten per fiets bereikt. Geniet gemakkelijk van een avondje uit met theater, muziek of andere culturele evenementen, want De Oosterpoort bevindt zich op loopafstand van het appartement. Voor de dagelijkse boodschappen vind je op slechts 2 minuten fietsafstand een supermarkt. Iets uitgebreider winkelen? In de nabije omgeving vind je natuurlijk het bruisende stadscentrum, en diverse winkelcentra zoals het Overwinningsplein en het centrum van Helpman. Voor een groenere beleving kun je naar hartenlust wandelen in het Sterrenbos, dat na de verbouwing van de zuid-ringweg van Groningen een prachtig bos wordt. In de buurt vind je een ruim aanbod aan scholen, een openluchtzwembad en diverse sportfaciliteiten. Moet je iets verder weg? De uitvalswegen A7 en A28 zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Soort appartement
Bovenwoning
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
296.7 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Soort dak
Zadeldak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
19 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
320 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal woonlagen
3
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur